Liput

Perhelippu 5 € / päivä,
yli 10 henkilön ryhmät ennakkotilauksena edullisesti

Perhelipulla helposti ja mukavasti Ponkkareihin koko perhe! Lippuja jaossa Ponikuninkuusravien yhteistyökumppaneiden kautta sekä myynnissä Pohjois-Karjalan alueella nimetyissä tapahtumissa lähempänä Ponkkareita. Seuraa tiedotteluamme!

Lauantai 10.8.2019

Perhelippu 5 €
 

Sunnuntai 11.8.2019

Perhelippu 5 €

 

Perhelippu oikeuttaa sisäänpääsyyn 1-2 aikuiselle ja 1-4 lapselle (alle 16-v.). Lipunmyynti ja lippujen tarkastus tapahtuu raviradan porteilla. Lippuja saa ennakkoon Joensuun Raviradan toimistolta sekä valituilta yhteistyökumppaneiltamme.

 

Ryhmäliput

2 perhelippua yhden hinnalla yli 10 henkilön ryhmille

Tarjous voimassa ennakkotilauksena Joensuun Raviradan toimistosta

toimisto@joensuunravirata.fi tai puh. 010 387 8580

 

Hyvä tietää!

Ponikuninkuusraveihin ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat tutut vauvasta vaariin. Ponkkarit tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa, vaikkei vielä (poni)ravikärpänen olisikaan pääässyt puraisemaan. Katso lisää Ponikuninkuusravien nettisivulta kohdasta Ohjelma ja aikataulu.

Tapahtuma-alueelle voi tuoda myös koiria, mutta huolehdithan ihmisjoukossa lemmikkisi kiinnipitämisestä, mukavuudesta ja riittävästä juomisesta, jos päivä sattuu olemaan lämmin. Olemme tilanneet ponkkariviikonlopuksi auringonpaistetta, mutta  suosittelemme, että tarvittaessa varaudut sateeseen sateenvarjon sijaan sadetakilla. Lasipullojen, terävien esineiden ja muiden asiaankuulumattomien tavaroiden tuominen on tapahtuma-alueelle kielletty.

 

Ponikuninkuusravit 2019

#meijänponkkarit