Ponkkariuutisia

Ne ajankohtaiset asiat, jotka just siun tarvii tietää

Kuka, mitä, milloin? Kaikki, mitä tarvii tietää tai mitä jännää kerrottavaa meillä milloin onkaan, täältä sen löytää!

10.7.2019

Median akkreditointi Ponikuninkuusraveihin on avattu. Lisätiedot Ponikuninkuusravien nettisivuilta kohdasta Yhteystiedot.

 

8.6.2019

Greenstar Ponkkareiden yhteistyökumppaniksi

GreenStar Hotel on ympäristöystävällinen, tasokas ja viihtyisä suomalainen konseptihotelliketju, jossa majoitut viihtyisässä 2+1 hh huoneessa. Lisäpalvelut, kuten aamiainen ja pysäköinti, voi ostaa erikseen. Lopputuloksena on edullisempi yöpymishinta ilman tarpeettomia kuluja. Greenstar Hotel on Ponkkareiden virallinen yhteistyökumppani, ja koodilla JNSRAVIT saa internetisvuilta www.greenstar.fi/fi/Varaa tehtävistä varauksista 10 % alennuksen päivän hinnasta.

GreenStar Hotel

 

Killerin Ponieliittien sankareina Hietarannan Saga ja Dorindah

A-ponien voiton vei Otto Saarisen ohjastama Hietarannan Saga ja B-ponien voittoon ylsi Dorindah, jota ohjasti Julia Kiukas. Dorindah ja Julia ovat asettaneet kauden päätavoitteekseen Joensuun Ponikuninkuusravien Poniruhtinatar-lähdön. Lue koko juttu Hippoksen sivuilta!

Tervetuloa Joensuuhun voittoisa kaksikko!

Julia Kiukas ja Dorindah

(Kuva: Suomen Hippos / Suvi Hakkarainen)

 

21.5.2019

Ponkkareiden lippujen hinnat julkaistu. Koko mahtava Ponkkariviikonloppu koko perheelle vain 5 eurolla / päivä. Lue lisää www.ponikuninkuusravit.fi > Liput

 

13.5.2019

Ponikuninkuusravien sarjat on julkaistu ja ne löytyvät Heppa-järjestelmästä.

 

1.5.2019

Ponikuninkuusravien ohjelma ja aikataulu tarkentuvat toukokuun aikana. Nyt jo on varattavissa tallipaikkoja poneille. Lue lisää sivuiltamme Ponikuninkuusravit > Kilpailijoille.

 

4.4.2019

Ponikuninkuusravit mukana Hevoset-messuilla 6.4. Tampereella. Lue raviratamme tiedote TÄSTÄ!

 

18.2.2019

Ponkkarimovie vol1 on julkaistu! Sen tähtenä tuikkivat pesäpalloilija Juha Puhtimäki ja poni nimeltä Tinttara. Kurkkaa meijän ponkkareiden mainio video YouTubesta! Kaikki ponkkareiden ennakkovideot löydät Joensuun Raviradan YouTube-tililtä!

 

16.2.2019

Poniohjastaja Eveliina Hietanen kertoi lauantain lottolähetyksessä poniraviurheilusta koko Suomelle. Katso koko juttu YouTubesta!

 

26.1.2019

Joensuun Raviradalle Suomen Hippos Ry:n nuorisotoiminnan kultatason laatupalkkio. Lue koko tiedote Joensuun Raviradan uutisista.

 

14.1.2019

Joensuun Ponikuninkuusravien nettisivut on avattu. Näille sivuille päivitämme kaiken maailman informaation vuoden 2019 ponikuninkuusraveista. Tervetuloa matkalle mukaan kohti meijän ponkkareita!

 

7.1.2019

Young Power -gaalan yleisöäänestys 2018 käynnissä - äänestä omaa suosikkiasi 18.1.2018 mennessä

Ehdota omaa suosikkiasi Young Power -gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden poniraviradaksi, Vuoden aktiiviohjaajaksi ja Vuoden nuorisoponiksi. Nyt valitaan ensimmäistä kertaa myös raviurheilun nuorisotoiminnan Vuoden sykähdyttävin poniravihetki. Sykähdyttikös siis vaikka Linnunlahden Poniravit viime syyskuussa? Lue lisää ja anna äänesi Hippoksen sivuilla!

 

12.8.2018

Ponikuninkaallisina juhlittiin sekä uusia että vanhoja nimiä

Lue tiedote vuoden 2018 Kuopion ponikuninkuusraveista Hippoksen sivuilta!

#meijänponkkarit