Joensuun Ravinuoret
- Tuu mukkaan

Joensuun Ravinuoret

Hevosrakas, rämäpäinen, ennakkoluuloton ja innokas porukka johdattaa sinut raviurheilun saloihin. 
#miunLinnunlahti

Ravinuorten toimintaan osallistuminen

Toimintamme ravien yhteydessä on maksutonta. Osallistuminen toimintaan edellyttää kuitenkin tapaturmavakuutusta. Joensuun Ravinuorten jäseneksi liittymällä sinulla on aina voimassaoleva tapaturmavakuutus kerhotapahtumissamme.

Ravien aikana ohjattuun toimintaan on tervetullut jokainen innokas ravinuori tai ravinuoreksi halajava. Liittymällä mukaan Joensuun Ravinuoriin saat ensimmäisten joukossa tiedon aina myös uusista tapahtumista ja retkistä!
 

Jäseneksi liittyminen

Joensuun Ravinuoret kuuluvat Suomen Hippoksen alaiseen nuorisotoimintaan ja liittymällä Joensuun Ravinuoriin saat samalla valtakunnallisia ja paikallisia etuja. Jäsenyys antaa mm. tapaturmavakuutuksen alle 18-vuotiaalle ravinuorten
järjestämään toimintaan, saat Suomen Hippoksen julkaiseman Kärryillä-jäsenlehden, erilaisia tuotealennuksia sekä tiedon kaikista Joensuun Ravinuorten toimintaan liittyvistä uutisista, retkistä, tapahtumista yms.

Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat 25 € / henkilö ja 40 € / perhe. Liittyminen jäseneksi tapahtuu täyttämällä jäsentietolomake ja ilmoittamalla halukkuutensa liittyä mukaan toimintaan. Jäsentietolomakkeita saa raveissa kerho-ohjaajilta tai ottamalla yhteyttä nuorisovastaavaan (p. 050 502 0717, linnunlahdenravinuoret(at)gmail.com).

Tiedotamme Ravinuorten tapahtumista myös täällä Joensuun Raviradan nettisivuilla.

 

Seuraa meitä Facebookissa www.facebook.com/joensuunravinuoret

#miunLinnunlahti